50 jarig huwelijk Anton en Corrie Exel

21 Oktober 2016: Herfstvakantie en 50 jarig huwelijk dhr. en mevr. Exel

Herfstvakantie: 21 oktober a.s. gesloten

Vrijdag 21 oktober a.s. is ons bedrijf gesloten vanwege de herfstvakantie. Tijd voor onze medewerkers en hun gezinnen om te genieten van een extra lang weekend. Voor service en noodgevallen kunt u deze dag contact opnemen met onze bedrijfsleider de heer Clemens Overmars, telefonisch te bereiken op 06-13308452

Deze dag, vrijdag 21 oktober a.s., mogen we met elkaar ook een feestje vieren vanwege het 50 jarig huwelijk van onze grondleggers Anton en Corrie Exel. Dankbaar en blij vieren zij dit feest met hun kinderen en kleinkinderen. Wanneer u het leuk vindt hen hiermee te feliciteren dan bent u van harte welkom op hun receptie vrijdag 21 oktober vanaf 15.00 tot 17.30 uur bij Zaal Dijk in Lemele.

Maandag 24 oktober hopen wij u weer van dienst te mogen zijn.