Project Naardereiland – vakmanschap ten top

Wij zijn er bijzonder trots op dat wij, TIFA Lemele b.v.,  een flinke bijdrage hebben mogen leveren aan het unieke project Naardereiland.

27 Villa’s hebben wij mogen voorzien van een prefab kap, houtskeletbouw voorzetwanden en vloeren én de nodige aftimmeringen. Door de bijzondere architectuur,  en de daarbij behorende moeilijkheidsgraad, van deze woningen was het voor onze medewerkers echt een mooie uitdaging en een lust om aan te mogen werken.  Het vakmanschap van onze fabriek én de montageploegen werd op de proef gesteld, maar het resultaat is in één woord top!

Dit soort projecten zijn voor alle betrokken partijen uniek en vormen de top van het segment villabouw. Ook de werkelijk schitterende locatie, direct aan het Naardermeer, een fantastisch uitzicht en een luxueuze jachthaven….  geen daagse kost! Onze jongens hebben hun ogen uitgekeken en hebben met elkaar een mooie tijd gehad.

Nu het villapark bouwkundig nagenoeg afgerond is laten wij u graag meegenieten.

Het filmpje is ons aangereikt door Witzand Bouwmaterialen voor wie wij met veel genoegen dit project hebben mogen uitvoeren.

Naardereiland is een project van Bouwbedrijf Lichtenberg