Cursus tekenaars TIFA Lemele

Cursus 3D Modelleren van HSB in Tekla door Construsoft - TIFA Lemele

Nu al onze tekenaars over naar modelleren HSB in 3D!

Het optimaliseren en verbeteren van ons werkproces houdt ons continu bezig.

Scholing, personeelsbeleid, vaktechnische kennis, ontwikkelingen in de branche – allemaal zaken die ons, buiten de dagelijkse gang van zaken in en rond de timmerfabriek, bezig houden. Door het bezoeken van vergaderingen, werkoverleg met onze medewerkers op zowel de werkvloer als het bedrijfsbureau, lezen van vakliteratuur, ogen en oren open houden bij opdrachtgevers en de ontwikkelingen in de markt de nodige aandacht te schenken, proberen wij onze medewerkers op het gewenste niveau te brengen en te houden.

Een telkens terugkerend punt is de detaillering in het tekenwerk, het aansluiten van het tekenwerk op dat van de opdrachtgevers, de vraag naar BIMmen  én het laten aansluiten op ons machinepark. Een uitdaging.

Om deze uitdaging aan te kunnen gaan moeten al onze tekenaars ons tekenpakket Tekla volledig beheersen en daarvoor worden er momenteel  een aantal cursusdagen gegeven door Construsoft.  Het modelleren van HSB gebeurt nu volledig in 3D.

Wij hopen door het scholen van onze medewerkers kennis binnen de deur te halen en onze groeiende activiteiten binnen de houtskeletbouw nog efficiënter uit te kunnen voeren.