Kerstvakantie 2017

Vanaf vrijdag 22 december 2017 tot maandag 8 januari 2018 is TIFA Lemele gesloten vanwege de kerstvakantie. Voor bijzonderheden of noodgevallen zijn wij bereikbaar via 06-33373443 (Anton Exel) en 06-19356078 (Hans Bril uitvoerder)

Zo kort voor de kerstvakantie kijken we met een tevreden gevoel terug op onze activiteiten van het afgelopen jaar en verheugen we ons alweer op een flink gevulde orderportefeuille voor het nieuwe jaar 2018.  We merken dat de markt voor prefab-onderdelen voor de bouwplaatsen groeiende is en dat onze producten en diensten daar naadloos aansluiten.

Dankzij de inzet van onze  groep welwillende, vakkundige  en enthousiaste medewerkers hebben wij ook in 2017 de groei weten door te zetten en beloofd 2018 een productief jaar te gaan worden. Daarom danken wij iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar en wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2018 toe!

HSB - Tifa Lemele

HSB – TIFA Lemele

HSB en kozijnen TIFA Lemele

HSB en kozijnen – TIFA Lemele

Prefab kappen TIFA Lemele

Prefab kappen TIFA Lemele