Ontwikkelingen volgen op Dach & Holz international Köln

Ontwikkelingen

De ontwikkelingen in de timmerbranche gaan enorm hard: nieuwe materialen, veranderende processen,  nieuwe eisen en de stijgende vraag. Zaken waar we dagelijks mee te maken hebben in onze bedrijfsvoering. 

Dach & Holz international Messe

De directie en bedrijfsleiding van TIFA Lemele  brengt daarom deze dagen een bezoek aan de Dach & Holz international Messe in Köln. Het doel van dit bezoek is verdieping in biobased bouwen, kennis van nieuwe machines en noviteiten in de markt.

Directeur Anton Exel schrijft daarover op zijn linkedin ; “Niet altijd blijven hangen in de waan en drukte van de dag. Maar samen met je netwerk blijven verbeteren: voor onszelf, maar ook voor onze klanten!”

Uitnodiging

We bezoeken deze beurs op uitnodiging van Oldenboom B.V.