vacature productieleider kozijnen TIFA Lemele

Vacature meewerkende productieleider kozijnen TIFA Lemele bv

Vacature meewerkende productieleider kozijnen

Meewerkende productieleider kozijnen

In de rol als  productieleider ben je dagelijks meewerkend betrokken bij de aansturing, planning en optimalisatie van de productie van houten kozijnen. Bezit jij leidinggevende capaciteiten en neem je graag initiatieven voor verbetertrajecten?

Wat ga je doen?

Als productieleider kozijnen  werk je nauw samen met het bedrijfsbureau. Je houdt dagelijks toezicht op de planning, productie output, kwaliteit van het proces  ( IKB en KOMO)  en de machinebezetting. Aansturing, bijsturing, evaluatie en ontwikkeling van jouw team in een zich ontwikkelende  productieomgeving behoort tot jouw takenpakket. Je motiveert, stimuleert en begeleidt jouw team van ca. 10 medewerkers.  Daarnaast vind je het leuk om je bezig te houden met verbetertrajecten omtrent de productkwaliteit, het productieproces en de werking van en het werken met  machines.

De productie werkt in dagdienst . In jouw rol als  productieleider ben je dagelijks operationeel aanwezig in de productie en handhaaft de orde, netheid en veiligheid. Ook krijg je de functionele  verantwoordelijkheid over verschillende afdelingen, zoals de machinale afdeling, de voor- en afmontage en de spuiterij.

Waar ben je goed in en/of moet je aan voldoen?

  • Accuraat
  • Communicatief vaardig
  • Opleiding en ervaring in de timmerindustrie (minimaal MBO-4)
  • Binnen een familiebedrijf werkzaam (willen) zijn

Vind je dit interessant?

De organisatie biedt een uitdagende baan waarin je veel ruimte krijgt jezelf en anderen te ontwikkelen en initiatief te tonen. In het groeiende bedrijf met veel ambitie voor de toekomst zijn er mogelijkheden genoeg om jezelf te blijven uitdagen.
Het startsalaris voor deze functie is marktconform en wordt bepaald op basis van leeftijd en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de Timmerindustrie.

Solliciteer dan!

Stuur een mail met je CV naar onze afdeling P&O Gerie Neef-Exel  gerie.neef@exel-lemele.nl

Wens je meer informatie dan kun je ook telefonisch contact opnemen: 06-33157320