TIFA Lemele b.v. in de spotlight bij PEC Zwolle

Netwerken

Omdat veel van de producten van onze timmerfabrieken rechtstreeks aan bedrijven geleverd worden, is netwerken van belang. Naast belangrijk in de zin van “goed voor ons bedrijf”, kan het zeker ook heel aangenaam, ontspannend en leuk zijn.

Daarom hebben wij gekozen voor een plek in het businessgedeelte van het Mac3Park stadion van PEC Zwolle.

Sponsor in de spotlight

PEC Zwolle is een enthousiaste, sportieve en commerciële vereniging die de belangen van de club en de sponsoren op een wervende manier hoog houdt. Deze week zijn de spotlights gericht op ons bedrijf, TIFA Lemele b.v.  En uiteraard vinden wij dit een leuk gebaar.

Samen scoren

Net als voetbal is ook bouwen een teamsport, zonder samenwerking kan er niet gescoord worden! We hopen dan ook dat de sponsordeal bij PEC Zwolle ons, naast spannende en boeiende wedstrijden, waardevolle contacten oplevert. Contacten waar we in de toekomst een prettige samenwerking mee kunnen opbouwen en onderhouden.