TIFA LEMELE HOUT100% AMBASSADEUR VAN DE MAAND

Onlangs werden we verrast door Anoushka Mulder met een verrukkelijke taart namens HOUT 100%. We werden gefeliciteerd als HOUT100% ambassadeur van de maand!

Met de taart werden we bedankt voor onze actieve bijdrage aan het vergroten van de naamsbekendheid van HOUT100%.

Op haar Linkedin schrijft Anoushka:

‘Waarom promoten jullie HOUT100% zo actief?” vroeg ik aan Clemens Overmars: “De aantoonbare HOUT100%-kwaliteitscontrole geeft zekerheid én neemt de afnemer ook veel werk uit handen in het kader van de aankomende wet op de private kwaliteitsborging.” Daarom gaat ook TIFA Lemele b.v. vol voor HOUT100%’

Anoushka hartelijk dank voor je prettige aanwezigheid. Jouw bezoek én de taart is voor ons een stimulans om met nog meer overtuiging te werken aan het promoten van echte en eerlijke kozijnen van 100% HOUT!

Benieuwd naar HOUT 100%? Bekijk hier hier de video