Vacatures TIFA Lemele

Diverse vacatures in onze timmerfabriek

Vanwege toenemende vraag naar onze producten en wisselingen in ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende onderdelen in onze timmerfabriek. Wij zoeken kandidaten voor de volgende werkplekken:

– Werkplaatstimmerman

Voor deze plek zoeken we een ervaren timmerman die zowel creatief als productiematig om kan gaan met alle voorkomende kleine timmerwerken in de timmerfabriek. We denken daarbij aan herstelwerkzaamheden aan kozijnen, het maken van bijzonder (machinaal) timmerwerk en het bijspringen in de productie van seriematige kozijnen. Zelfstandig en uitdagend werk!

Kom je vanaf de bouwplaats en wil je je graag specialiseren? Ook dan nodigen wij je van harte uit om de solliciteren.

– Machinaal timmerman

Voor deze plek zoeken wij een machinale timmerman met ervaring in het seriematig produceren van kozijnen. Kennis van gangbare CNC-machines in de timmerfabriek is noodzakelijk.

– Spuiter

Voor deze plek zoeken wij een zelfstandig werkende spuiter. Het gaat hierbij om het spuiten van onze houten kozijnen,ramen, deuren en elementen.

Wanneer je daarnaast ook ervaring hebt in het beglazen en kitten van kozijnen, of bereid bent dat te leren, zou dat ons ideaalplaatje compleet maken.

Wat vragen wij?

  • In teamverband kunnen werken
  • Opleiding en/of ervaring in de Bouw of Timmerindustrie
  • Binnen een familiebedrijf werkzaam (willen) zijn

Wat bieden wij ?

TIFA Lemele biedt je een uitdagende baan waarin je mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen.  Het startsalaris is marktconform en wordt bepaald op basis van leeftijd en ervaring.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de Timmerindustrie

Solliciteren?

Voor meer informatie of je sollicitatie kun je contact opnemen via mail of telefoon met Gerie Neef-Exel P&O gerie.neef@exel-lemele.nl 06-33157320