vacature modelleur/werkvoorbereider HSB

Vacature modelleur/werkvoorbereider houtskeletbouw TIFA Lemele b.v.

Vacature modelleur/werkvoorbereider HSB

Houd jij ervan om gedetailleerde werktekeningen te tekenen en projecten zorgvuldig voor te bereiden?

Wij zoeken een modelleur/werkvoorbereider die bouwkundig opgeleid is en enige ervaring heeft in het tekenen van houtskeletbouw.

Wij hebben een leuke en creatieve vacature voor bouwkundig modelleur/werkvoorbereider houtskeletbouw (HSB)

Ons bedrijf richt zich met name op het leveren en monteren van prefab HSB bouwelementen en kozijnen. Spreekt dit jou aan en wil je deel uitmaken van ons team dat oog heeft voor ontwikkelingen in de timmerindustrie? Bel of app dan naar Gerie Neef: 06-33157320. Dan vertelt Gerie je alles over deze leuke functie.

Je maakt als bouwkundig tekenaar HSB modellen in Tekla/AutoCAD. Het gaat hierbij om prefab bouwelementen   ( wanden, kappen, gevels)  die in onze fabriek geproduceerd worden.  Je bent een belangrijke schakel. Je hebt bij voorkeur ervaring in het tekenen in Tekla en met houtskeletbouw. Je kent de mogelijkheden en denkt net wat verder na dan een ander. Een erg leuke baan in een laagdrempelige werkomgeving in een team met deskundige collega’s. 

Functie-eisen

  • Ervaren bouwkundig modelleur óf aanstormend talent
  • Een afgeronde mbo- of hbo opleiding Bouwkunde
  • Bij voorkeur ervaring met Tekla, of minimaal ervaring met AutoCAD en het tekenen van houtskeletbouw
  • Oog voor detail
  • Gemotiveerd, teamspeler 
  • Communicatief vaardig

Aanbod

  • Een goed salaris conform CAO
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een baan bij een groeiende timmerfabriek
  • Een hecht team met leuke collega’s

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van prefab bouwen met hout ? Houd jij ervan gedetailleerd te tekenen en dicht bij de werkvloer te staan? Wil je een baan in de omgeving van Ommen? Neem dan contact op met Gerie Neef: 06-33157320. Dan vertelt Gerie je alles over deze leuke functie bouwkundig tekenaar/modelleur houtskeletbouw