BIM-modelleur iets voor jou?

Net als veel andere sectoren heeft ook de timmerindustrie last van een flink personeelstekort. Ook wij staan te springen om nieuwe collega’s. Eén van de beroepen waar veel vacatures in zijn is de functie van BIM-modelleur. Creative Works, Upgrade Jezelf! en de Sectortafel Bouw in regio Zwolle hebben de handen ineengeslagen om de kansen en overeenkomsten van de creatieve industrie en de bouwwereld te benutten.

Benieuwd of 3D-vormgever, oftewel BIM-modelleur iets voor jou is? Kom naar de Open Avond op maandag 12 september. Dompel je onder in de BIM-wereld, ontdek de programma’s, ga zelf met SketchUp Pro en Revit aan de slag én leer de fijne kneepjes van het vak. Ook zijn er ervaringsdeskundigen aanwezig waar je al je vragen aan kwijt kunt. Enthousiast geworden? Je kunt vervolgens een training Revit of Schetch Up Pro volgen die kosteloos wordt aangeboden door ontwikkelfonds Upgrade Jezelf!

Een leer en/of werkplek is bij TIFA Lemele beschikbaar.

Meld je nu aan: 🌐 https://www.creativeworksregiozwolle.nl/beeldbouwer/ #openavond #regiozwolle #bimmodelleur #bouw #creatief #vanbeelddenkernaarbeeldbouwer #upgradejezelf