Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

Bij TIFA Lemele zien we de veranderingen van het proces op de bouwplaats. Steeds meer speelt houtskeletbouw (HSB) een rol in de bouwwereld. Veel onderdelen worden prefab gefabriceerd in fabrieken, waardoor de weersomstandigheden minder invloed krijgen op het bouwproces en daarmee de bouwtijd verkort kan worden. Houtskeletbouw verhoogt de kwaliteit van bouwen, isoleert uitstekend, leidt tot besparing op energiekosten en geeft bewoners veel wooncomfort. Ook binnen het kader van aardbevingsbestendig bouwen presteert houtskeletbouw beter dan betonbouw.

Wij zijn een Houtbouwer

TIFA Lemele is lid van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT). Wij maken deel uit van de sectie Houtskeletbouwers binnen de bond, wij zijn een houtbouwer. Deze bevordert en garandeert samen met Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) de kwaliteit zowel de productie als het eindproduct. Dit betekent dat wij als houtbouwer een kwaliteitsproduct leveren en daarom het keurmerk houtbouwersnl mogen voeren.

Om het bouwproces nog sneller te kunnen laten verlopen kunnen wij onze houten kozijnen af fabriek plaatsen in de HSB elementen. Ook de montage van de HSB elementen kunnen wij vakkundig op de bouwplaats uitvoeren. Vraag hier naar bij het opvragen van een offerte.