Houten kozijnen

Houten kozijnen

Op het gebied van houten kozijnen zijn veel keuzes te maken qua houtsoorten en gebruiksmogelijkheden. De houten kozijnen van TIFA Lemele kunnen naar uw wensen geproduceerd worden. Van ontwerp en tekenen tot leveren en plaatsen op de bouw, alle processen kunnen wij uitvoeren. Hierdoor zijn wij in staat om een kwalitatief topproduct af te leveren.

TIFA Lemele is aangesloten bij de NBvT, de branchevereniging van de timmerindustrie. Samen kunnen we zoveel met hout doen, want hout is immers dé grondstof van verleden, heden én toekomst! Hout is voor ons een natuurlijke en bewuste keuze. Bekijk hier de mogelijkheden van kozijnen, want hout is zo veelzijdig met oneindige mogelijkheden.

Industriële look met houten kozijnen

Industrieel, stoer en robuust is de trend van nu. Houten (binnendeur)kozijnen passen perfect in deze stijl. Staallook met de warmte van hout. De kozijnen hebben de uitstraling van staal, maar zijn gemaakt van hout. Een modern, industrieel interieur met natuurlijke materialen. Met hout is meer mogelijk dan vaak verondersteld wordt!

Binnendeur kozijn industriële look