Over TIFA

Over TIFA

TIFA Lemele legt de nadruk op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en passieTIFA Lemele produceert voornamelijk kozijnen en prefab houtskeletbouw elementen voor de bouwplaats. Denk hierbij aan de montage en levering van nieuwbouw en/of renovatie kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen, dak- en gevelvullende elementen. Onze jongens maken deze onderdelen allemaal in de eigen timmerfabriek.

Ontzorgen en duurzaam

Ontzorgen van de klant is een element dat steeds belangrijker wordt binnen het bouwproces. TIFA Lemele kan dit voor de klant van A tot Z verzorgen, daar waar nodig met de benodigde duurzame materialen.

Maatwerk met meerwaarde

Voordelen van de toelevering in eigen beheer zijn onder andere: maatwerk, goede isolatie, vlotte montage, snelle levering en uitvoering volgens de wet- en regelgeving. Toegevoegde waarde geeft TIFA Lemele aan zijn producten door veeleisend te zijn op gebied van inbraak- en brandwerendheid, duurzaamheid en functionaliteit. Tevens geven wij aandacht aan hang- en sluitwerk, ventilatieroosters, verbindingen en de toegepaste materialen.

Beeldbepalend

Wanneer u naar een gebouw kijkt, ziet u hoe beeldbepalend kozijnen, ramen, deuren en gevelvullende elementen zijn voor het gebouw. Belangrijk hierbij is een letterlijk sluitende oplossing. TIFA Lemele is hierbij graag uw partner.

Opleiden

Bij TIFA Lemele zijn leergierige leerlingen altijd welkom. TIFA Lemele is altijd op zoek naar leerlingen die in de timmerfabriek het vak willen leren. TIFA Lemele heeft verschillende samenwerkingsverbanden met  scholen in de regio, zoals het RTC Hardenberg en BOVO Vroomshoop.

TIFA Lemele is opgericht in 2000. Er zijn momenteel ongeveer 55 medewerkers werkzaam binnen TIFA Lemele. TIFA Lemele komt voort uit een bouwbedrijf, waardoor bouwkundige kennis, kunde en capaciteiten uitstekend in elkaar overlopen. Het voordeel voor de opdrachtgever hiervan is dat deze op maat bediend worden.